Keress bátran kedvenc blogod kulcs szavaira :D

2011. július 11., hétfő

23.Fejezet részlet





(Bella sz.)

Amint becsukódott az ajtó Edward a telefonért nyúlt.Csak vacsorát rendelt 2 főre.Majd mikor letette odalépett hozzám.Az egész arcomat elkezdte csókolgatni.De úgy,hogy közben az ajtónak préselt.Kezeimet a nyaka köré kulcsoltam,ujjaim meg a haját szántották.Nyelve bebocsátást kért,amit megadtam.Olyan részegítő volt,hogy ha nem fog meg,akkor elterülök a padlón.Míg ő a lábaimnál fogva húzott magához,az én kezeim már az öve csatjánál járt.Már pont csatoltam volna ki,mikor lefogta a kezeim.Na ne!Ugye nem akar leállítani?De.Pontosan arra készült.
-Csak,kopognak!-nyögte bele a számba,mert nem eresztettem.Miután felfogtam mit is mond,elengedtem.Nagy nehezen.Behozták a vacsoránkat,majd azstalhoz ültetett.
Ugye ezt most nem gondolta komolyan?Úgy csinál,mintha csak beszélgettünk volna?Olyan ártatlan arcot vágott.Megsajnáltam szegényt a haragomtól.Inkább neki álltam enni.Valami isteni volt ez az étel.Kiváló érzéke van ahhoz,hogy egy lány kedvében járjon.
Majd ő is így tett.Majd csak nem bírt magával és megszólalt.
-Na!Ne vágj már ilyen arcot.Tudod,hogy ez nem a vége volt annak,amit am imént az ajtónál folytattunk.
-Igen?-lelkesedtem fel azonnal.Mint egy 5 éves kisgyerek aki visszakapta a játékát.
Mikor befejeztük a vacsit,én azonnal rávetettem magam.Ott csókoltam ahol értem.Még mindig a széken üllt,de nem zavart.Sőt!Inkább kedvező volt,hiszen most én irányítok.Most először!!!
Lassú,de annál izgatóbb köröket írtam le a csípőmmel.Idő közben meg megemelkedett a dereka felém,így megéreztem merev hímtagját.Teljesen elvesztettem a fejem.Az ingje gombjaival nem is vesződtem,letéptem.amíg csókjaival rohamozott,a ruháimat ő is egyesével tépkedte le.A végén már mesztelenül ülltünk egymás ölében.Én már csak arra vágytam,hogy megérezzem magamban.És megtettem.Beleülltem,majd szép lassan kezdtem el mozogni.Edward közben a hátamon simított végig,majd a csípőmön állapodott meg.Egyszer csak erősen megállított.Ő kezdett el fel-le mozgatni magán.Sokkal gyorsabban.Nyögéseimnek nem tudtam megáljt parancsolni.Edward sem szűkölködött hangokban.Már nyakar harapdálásával próbálta elnyomni őket.
Sokkal később szakadtam el az ajkaitól és álltam meg.
-Kérlek!Ne nyomd el.Szeretem hallgatni a nyögéseidet,amiket valószínüleg én okozok.-lihegtem a fülébe,míg egyre ütemesebben mozogtam.
-Oké!Nem fogom.-ő tőle is csak egy lihegésre tellett.Az orgazmus olyan megváltó erejű volt,mint a sör,cigivel egybekötve.Mikor annyira lenyugodott,hogy valami értelmeset tudjon csinálni,felállt velem az ölében,majd elindult velem valamerre.
Még mindig bennem volt,ahogy ment,úgy akaratlanul is,egy kicsit változott a pozíciója bennem.Így jól eső nyögések párosultak a csókcsatáinkhoz.Lebaszott egy üvegasztalra és a lehető legdurvábban pakolt meg.Már lassan azt sem tudtam hol vagyok,olyan jól csinálta.Ez szinte már hihetetlen.Hogyan képes elérni,hogy csak hozzám ér és nálam elvágnak mindent??

És ennyi a kapacitásom….mindjárt elalszom a monitor előtt!!!Nagyon igyekeztem,de túl későn értem haza és a többi feji is kézzel van meg.Begépelni már nem tudom.És gondolom ti is alszotok félig.
Uhhogy délelőtt felrakom a másik 2-őt és ennek a végét is!!!!
BOCSESZ :S  

1 megjegyzés:

  1. Hat en mar varom a kovit, remelem kipihened magad es ujult erovel hozod a kemeny khmm reszeket! :D Am ez a feji is tetszett, de mondjuk melyik nem? :) udvozlettel: d.

    VálaszTörlés